Politie Zeeland


---


O-1598-2008 Aanrijding in Goes
Donderdagmiddag rond 14.40 uur vond er op het Voltaplein in Goes een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets.
De 46-jarige bestuurster van de personenauto uit Goes reed over de Lorentzstraat komende uit de richting van de Fluitekruidstraat. Op de rotonde het Voltaplein verleende ze geen voorrang aan de voor haar van rechts komende 56-jarige fietser uit Goes.
De fietser is met verwondingen aan zijn hoofd en een pijnlijke arm en rug overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

W-1599-2008 Kop-staart aanrijding, Vlissingen
Donderdagmiddag rond 16.25 uur vond er op de Sloeweg, ter hoogte van de Sloebrug, in Vlissingen een kop-staart aanrijding plaats waarbij drie personenauto's betrokken raakten.
Een 68-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed over de Sloeweg komende uit de richting van Oost-Souburg. Toen hij remde, remde de 38-jarige automobilist uit Middelburg, die achter hem reed, ook. De 20-jarige automobiliste die daar achter reed kon niet meer op tijd tot stilstand komen. Door de aanrijding botsten alle auto's tegen elkaar.

O-1600-2008 Aanrijding bij Kruiningen
Donderdagmiddag rond 15.00 uur vond er op de Rijksweg A58 bij Kruiningen (Vlaketunnel) een aanrijding plaats tussen een bestelauto en een personenauto met aanhangwagen.
De 35-jarige bestuurder van de personenauto met aanhangwagen uit Veenendaal reed door de Vlaketunnel komende uit de richting van Goes.
De 42-jarige bestuurder van de bestelauto uit Wervershoof, die achter hem reed, zag de personenauto met aanhangwagen te laat en botste er achter op. Er was alleen materiële schade.