Politie Noord- en Oost Gelderland

Hoog Soeren- Fietsster raakt ernstig gewond na val

Een 61-jarige vrouw uit Strijen is donderdagmiddag 14 augustus gewond geraakt, nadat zij op de Amersfoortseweg in Hoog Soeren ten val kwam met haar fiets.

Het slachtoffer fietste rond 17.00 uur reed in een groepje fietsers bergafwaarts, toen zij een stok in de spaken van haar voorwiel kreeg. Hierdoor sloeg zij over de kop en kwam ongelukkig terecht. Politieagenten en omstanders hebben ambulancepersoneel geassisteerd. De vrouw is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar bleek dat zij vier ribben en rugwervel heeft gebroken. Ook had zij verwondingen aan haar hoofd opgelopen.

Apeldoorn- Drankrijders betrapt

In de nacht van donderdag op vrijdag 15 augustus zijn twee mannen betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.

Een 35-jarige man uit Apeldoorn werd rond 01.50 uur op de 1e Wormenseweg in Apeldoorn aangehouden, omdat hij na controle met alcohol op achter het stuur bleek te zitten. Op het politiebureau blies hij een promillage van 0,5. Dit leverde hem een proces-verbaal op.

Een 34-jarige man uit Apeldoorn werd rond 04.30 uur op de Molenstraat-centrum aangehouden, omdat hij na controle gedronken bleek te hebben. Op het politiebureau gaf de ademanalyse een promillage van 1,0 aan. Ook deze man kreeg een proces-verbaal uitgereikt.


---- --