Politie Noord- en Oost Gelderland

Zutphen - personenauto ontvreemd

Vanaf een terrein aan de Melatensteeg in Zutphen is in de nacht van woensdag op donderdag 14 augustus een personenauto ontvreemd.

Het betreft een rode Suzuki Alto, met het kenteken ZT-08-VV. De diefstal is aldnelijk gesignaleerd.

Twello - Autospiegels vernield

In de nacht van donderdag op vrijdag 15 augustus zijn op de Mozartstraat in Twello van tenminste drie auto's de buitenspiegels vernield.

Een omwonende hoorde iets verdachts en zag nog een brommer wegrijden. Mogelijk zijn in de omgeving nog meer auto's vernield. Degene die bijzonderheden over de vernielingen weet te melden wordt verzocht te bellen vai 0900-8844. De politie vraagt gedupeerden aangifte te doen. Aangifte doen kan via internet op www.politie.nl of na een telefonisch afspraak op het politiebureau.

Eerbeek - Man bekent gooien glas op speelveldje

Een 44-jarige man uit Eerbeek heeft tegenover de politie bekend dat hij enkele malen opzettelijk glas heeft gegooid op het verharde speelveldje tussen de Honingraat en de Stekelbrem in de wijk Lombok in Eerbeek. De politie overlegt nog met de officier van justitie over de afdoening van deze feiten.

Op het speelveldje werd al langere tijd herhaalde malen glasscherven aangetroffen en veroorzaakte onrustgevoelens in de buurt en bij verschillende andere partijen waaronder jongeren, buurtbewoners, de wijkraad en de gemeente. Ook werden twee oudere aanwonenden van het veldje onheus bejegend omdat sommigen vermoedden dat zij verantwoordelijk waren voor de overlast van het glas.


---- --