Ingezonden persbericht

Ziejeopdrie.nl omzeilt backstage security Lowlands

Niet alleen zie je Lowlands op 3, wij nemen je ook mee achter de coulissen van het popfestival van deze zomer. We omzeilen de security en leiden je tijdens de backstagetours langs alle ontdekte en onontdekte plekken van Lowlands. In het internetcafé kun je, via ziejeop3.nl, je eigen backstage-avontuur op video vastleggen en doorsturen naar jouw vrienden.

Comedian Harry Glotzbach is tijdens de tour jouw reisleider in de backstagejungle. Zijn tours worden ook allemaal gefilmd, zodat je via ziejeop3.nl de filmpjes kunt terug zien. Zo kun je het lowlandsgevoel ook na het weekend nog even vasthouden. Bovendien is op ziejeop3.nl ook alle info te vinden over Lowlands, Nederland 3, 3FM en 3 voor 12. Ontmoetingsplaats voor de tours is het Nederland 3 Internetcafé, waar je gratis kan surfen.

Lowlands is van vrijdag 15 tot en met zondag 17 augustus uitgebreid te volgen op 3FM, 3 voor 12 en Nederland 3. Vanaf het festivalterrein in Biddinghuizen doen 3FM en de VPRO op Nederland 3 dag en nacht verslag van hét festival voor muziek, cabaret, literatuur en dans. Met veel live optredens, reportages en interviews, gepresenteerd door Brecht van Hulten en 3FM DJ Eric Corton, ondersteund door Paula van den Elsen en Gijsbert Kamer.

MediaMonks Motion ontwikkelde het online video concept en tijdens het festival organiseert het Amsterdamse full-service bureau Alpha69, de backstage tours in opdracht van de Publieke Omroep.

Voor meer informatie check ziejeop3.nl!