Gemeente Westervoort

Actueel > en

Vooruitblik naar Westervoort in Beweging

Stichting Promotie Westervoort (SPW) is druk bezig met de voorbereidingen voor het weekend Westervoort in Beweging dat gehouden wordt op 15,16 en 17 augustus 2008.

Als vanouds wordt er op vrijdag 15 augustus om 17:00 uur gestart met een grote braderie vol swingende muziek, lekkere hapjes, presentaties van verenigingen, living statues, hairshows en niet te vergeten sportieve en creatieve demonstraties. Ook zal er weer een kinderrommelmarkt zijn. Hier kunt u voor EUR 2,50 kunt u een plaats reserveren. Op het plein bij Zalencentrum Wieleman kan men zich vanaf 20:00 uur tot in de late uurtjes vermaken met live muziek en vanaf 21:00 uur tevens binnen met een Drive-inn. Alle toegang is gratis!

Op zaterdag 16 augustus start de Truckersrun weer, honderd trucks verschijnen aan de start in de dorpstraat te Westervoort om een mooie toertocht te maken met gehandicapten. De gehele route kunt u bekijken op www.westervoortinbeweging.nl.
Tevens vinden er die dag talrijke sportieve activiteiten plaats zoals het beachvolleybaltoernooi, het G-team voetbaltoernooi en het Westervoorts Dart Kampioenschap.
De dag wordt 's avonds vanaf 20:00 uur afgesloten met een groot dorpsfeest in Zalencentrum Wieleman met live muziek van Commercial Break.

Zondag 17 augustus wordt dit jaar een groot spektakel met ronkende motoren en spectaculaire demonstraties.
"Westervoort on Wheels": van 12:00 tot 17:00 is een gemotoriseerd spektakel op het terrein bij de Kleine Pley. Het hoogtepunt van deze dag zijn drie demonstraties van Dutch FMX events free-style motorcross. Norman Verbeek (oud deelnemer van de mud cup) zal met twee collega's free-style stunt jumps presenteren. Zie ook www.fmxshows.nl.

Alles is ondergebracht binnen een echt circuit en het publiek zal op een veilige afstand zitten.
De verdere activiteiten van die dag zijn wederom het beachvolleybaltoernooi en het voetvolleybaltoernooi.

Kortom een weekend dat bol staat van de activiteiten om de burgers van Westervoort en weide omgeving daadwerkelijk in Beweging te brengen. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Voor de verschillende activiteiten kan men zich inschrijven of informatie inwinnen via de website: www.westervoortinbeweging.nl

Gemeente Westervoort, Dorpsplein 1, Postadres: Postbus 40 (6930 AA); T: (026) 3179911; F: (026) 3113623 E: gemeente@westervoort.nl