Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
AUGUSTUS 2008

Baja Beach Club trakteert op ijs!

Vrijdag 15 augustus is weer een zwoele Zuid-Amerikaanse avond in Baja Beach Club met salsa, merengue, bachata y mucho màs. Sexy salsa dansers en danseressen zullen deze avond de temperatuur doen stijgen. Daarom zorgt Baja voor wat verkoeling en wordt iedereen getrakteerd op een heerlijk ijsje van Capri.

De muziek wordt op deze editie van Welcome to America Latina verzorgd door een swingende live band; Mini Sound! Anders dan hun naam doet vermoeden zullen hun sounds tot in de verre omtrek te horen zijn. De band wordt ondersteund door een aantal top latin DJ's; Diablo, Panchito, Boris, Niño en Beto!

De salsafeesten van Baja Beach Club in samenwerking met Kings Productions zijn een groot succes. Een keer per maand is er op vrijdag Welcome to America Latina en elke donderdag kunnen alle latina's en latino's genieten van de Salsa Beach After Party in Small Baja. Salsa Beach is elke donderdag op het strand aan de maas in Rotterdam. Het strand sluit al om 01.00 uur, maar Salsa Beach gaat door! Er staat voor alle bezoekers van Salsa Beach een bus klaar om hen naar Baja te brengen voor de gratis After Party. Hier kan iedereen nog tot in de vroege uurtjes doorswingen op de lekkere beats van de Salsa Beach DJ's.

Locatie: Datum en tijd:
Baja Beach Club vrijdag 15 augustus
Karel Doormanstraat 10-12 22.30 - 05.00 uur
3012 GJ Rotterdam Entree: voorverkoop E10,-
www.baja.nl deurverkoop E12,50

Uitnodiging (