Opening Clubsportive Eindhoven

12/08/2008 12:25

Club Sportive B.V.

Amsterdam 12 augustus 2008 - Clubsportive Eindhoven opent 15 augustus 2008 haar deuren in het voormalige hoofdkantoor van Philips Lighting, ofwel de Lichttoren van Eindhoven. Clubsportive heeft na een grondige verbouwing een unieke health club gerealiseerd. Met ruim 1500m2 biedt Clubsportive Eindhoven een zeer compleet assortiment mede door haar prachtige Spa en unieke fitness.

Clubsportive is een onderscheidende fitnessketen die de nadruk legt op creativiteit, interieur, muziek, en entertainment. Clubsportive gelooft in de principes: kwaliteit, professionaliteit, sfeer, inspiratie en een positieve energie. Clubsportive telt op dit moment acht vestigingen verdeeld over vijf grote steden. In januari 2008 zal in Haarlem de negende vestiging zijn deuren openen. De snelle groei is te danken aan de kracht en visie van Clubsportive. Naast het traditionele assortiment als: bodyshape, step en aerobiclessen geven zij ook andere activiteiten, zoals salsalessen, live dj performance in the gym, yoga on the city, catwalk training en bokskwartier.

Aan de inrichting van de clubs van Clubsportive wordt veel aandacht besteed. De betonnen constructie en het gebruik van glas en metaal in de architectuur past bij de beleving en uitstraling van Clubsportive. Om de architectuur in stand te houden heeft Clubsportive samen gewerkt met het toonaangevende ontwerpbureau Concrete uit Amsterdam. Concrete heeft ervoor gezorgd dat de inrichting een eigen sfeer en karakter kreeg die past bij de sfeer van het pand.

Links: www.clubsportive.nl

www.lichttoren.nl





http://www.clubsportive.nl