WIC Nieuwsbriefvoor wijnprofessionals
Nieuw boek Wijntechnologie en biochemie
Voila, het eerste echte enige' boek over wijntechnologie én biochemie! Het boek is bestemd voor eenieder die werkelijk alles wil weten over wijnmaken.
De samenstellers van het boek, circa 20 participanten op het niveau van prof., dr., ir. (Delft, Wageningen, Deventer, Eindhoven, etc.) zijn organoleptisch en sensorisch bijgestaan door wijnmakers en onder andere de Vice-Président de la Fédération Internationale des Confréries Bachique à Paris Hein Schumans.
Auteur
Prof. Dr. Ir. Rudolf Pierik, Emeritus Hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek'.
In 2004 gaf hij aan de Wageningse Universiteit en Research Centrum zijn eerste collegeserie Wijnbouw en Wijn', dat in 2005 en 2006 gevolgd werd door de collegeserie Technologie en Biochemie van Wijn'.
Het boek kost 19,95 ien is verkrijgbaar in de betere' boekwinkel. Uitgever Naber Media Exploitatie B.V.
ISBN: 90-811225-1-7-NUR447
Wijninformatiecentrum | Stadhoudersplantsoen 12 | Postbus 29739 | 2502 LS Den Haag T 070 370 83 47 | F 070 370 84 08 | E