update software wint met haar CRM-oplossing de CRM software award 2008

15/08/2008 09:01

Update Software Benelux B.V.

Amsterdam, 14 augustus 2008+++ update software , een van de toonaangevende Europese ondernemingen op het gebied van CRM-oplossingen en gevestigd in Amsterdam, heeft met de nieuwste versie van haar Premium CRM-Suite update.seven een plaats verworven bij de top 15 van CRM Enterprise-winnaars. Met deze onderscheiding voor update.seven heeft update de ISM CRM Software Award al voor de achtste keer gewonnen en daarmee bevestigt het bedrijf zijn positie als toonaangevende leverancier van CRM-Oplossingen. ISM Inc. is een Amerikaans adviesbureau, dat is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van CRM; het bureau is gevestigd in Bethesda, Maryland, en kent de gerenommeerde CRM Software Award al vanaf 1992 toe (www.ismguide.com). Ten aanzien van update.seven, dat tijdens de uitgebreide testprocessen overwegend hoge beoordelingen binnenhaalde, heeft ISM onder andere de businessfuncties, technische kenmerken evenals de gebruiksvriendelijkheid en de technische ondersteuning benadrukt. "Aan update software komt alle eer toe voor deze plaats in de top 15, want het selectieproces van ISM is zeer uitgebreid en kritisch", aldus de toelichting van Barton Goldenberg, president van ISM. "Vanwege de aanzienlijke vooruitgang in functionaliteit én connectiviteit hebben de winnaars binnen de top 15 van 2008 de meetlat voor de CRM-sector nóg hoger gelegd."

De intensieve tests in het softwarelaboratorium van ISM in Bethesda, Maryland, dienden als basis voor de beslissingen van de jury. Daar zijn de CRM-oplossingen geëvalueerd volgens in totaal 217 criteria, waaronder 103 ondernemingsfuncties, 52 technische criteria, 36 aspecten van de implementatie, 9 realtime criteria plus nog eens 17 functies voor de ondersteuning van gebruikers. "Deze onderscheiding geeft blijk van onze uitstekende internationale reputatie. Deze geeft aan dat wij ook in de Verenigde Staten opvallen in het topsegment van de sector", aldus Florian Reitlinger, productmanager bij update software. "Deze onderscheiding zal ons zeker van pas komen bij onze inspanningen om een plaats op de Amerikaanse markt te veroveren. De certificering door ISM heeft voor ons een hoge waarde, vooral omdat erkende experts uit ons vakgebied zich bezighouden met de waardering en selectie; deze experts nemen de oplossingen en de daarmee verbonden processen tijdens een groot aantal websessies werkelijk tot in detail onder de loep." De ISM CRM Software Award maakt deel uit van de jaarlijks verschijnende ISM-publicatie "The Guide to CRM Automation" en in de 16e editie worden de toegekende onderscheidingen van dit jaar toegelicht.

Over update software

update software (www.update.com) is in 1998 in Wenen opgericht en behoort met bijna 300 medewerkers en een jaaromzet van 32,5 miljoen euro (2007) tot de toonaangevende Europese aanbieders van hoogwaardige CRM-oplossingen. De producten van het bedrijf zijn tegenwoordig in gebruik bij meer dan 150.000 gebruikers bij ruim 1.300 bedrijven. Klanten van update zijn onder andere Sony, 3M, American Express Bank, Karcher, Canon, BAM, Pernod Ricard, Ratiopharm en Meeus.





http://www.update.com