Politie Zeeland


---


O-1601-2008 Licht letsel na autoongeluk
Omstreeks 13.05 uur gistermiddag is een ongeluk gebeurd op de A58, ter hoogte van Goes.
Een 55-jarige vrouw uit Terheijden is donderdagmiddag licht gewond geraakt toen haar auto in een sloot langs de A58 terecht kwam. Zij zat vermoedelijk aan haar autoradio toen haar auto van de weg raakte en in een sloot terecht kwam. De auto vloog over de kop. De vrouw is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis, maar zij werd dezelfde middag nog ontslagen. Haar auto is weggesleept door een takelbedrijf.

W-1602-2008 Vrouw overreden door eigen caravan
Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vanmorgen een bizar ongelukje gebeurd.
Een familie uit Roermond wilde huiswaarts keren van hun vakantie in Domburg. De heer des huizes reed naar de slagboom bij de uitgang van de camping. Hij wilde een muntje in de automaat stoppen, maar kwam tot de ontdekking dat hij met zijn auto iets te ver van de automaat af stond. Zijn vrouw is toen uit de auto gestapt om het muntje weg te werken. Dit lukte en de vrouw is vermoedelijk tussen de auto en de caravan gestapt om weer terug te gaan naar haar plekje in de auto. Omdat op dat moment de slagboom openging gaf meneer een beetje gas om de camping te verlaten. Ineens hoorde hij een hard gegil. Hij stapte uit en trof zijn vrouw aan onder de caravan. In eerste instantie leek het of de vrouw ernstig letsel aan armen, benen en rug had opgelopen. Hierom werd de traumahelicopter ingeschakeld. Even later kwamen de hulpverleners erachter dat het vermoedelijk allemaal wel mee viel met de verwondingen van de vrouw, dus de helicopter werd weer afgeblazen. Uiteindelijk bleken de ernstige verwondingen 'slechts' te bestaan uit schaafwonden op armen en benen. Zij is naar het ziekenhuis gebracht en daar behandeld aan haar wonden.

Z-1603-2008 Aanhouding na mishandeling in zwembad
Afgelopen zondag is een 45-jarige man uit Hulst aangehouden in het zwembad in zijn woonplaats.
De man wordt er van verdacht een 37-jarige inwoner van Sint Niklaas te hebben mishandeld. Ook een 34-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen werd mishandeld in het zwembad. De aanleiding van de mishandeling was een schermutseling tussen twee groepjes kinderen waar ouders zich even later mee gingen bemoeien. Dit ontaardde in een heftige vechtpartij waarbij zowel de man als de vrouw gewond raakte. De man liep een hoofdwond op en raakte gewond in zijn gezicht. De vrouw is plukken haar kwijt en zit onder de krabben, ook heeft zij een zwelling aan haar neus en voorhoofd. De Zeeuwse politie behandeld de zaak en sluit meer aanhoudingen niet uit. De man die zondag is aangehouden is in verzekering gesteld in een politiecel in Torentijd. Hij is dinsdagmiddag in vrijheid gesteld. De politie heeft, zoals gezegd, het onderzoek nog niet afgerond.