Politie Zeeland

Persberichten Politie Zeeland

Eenzijdig ongeval met tuc-tuc

Vannacht is in Renesse, op de Hogezoom, een ongeval gebeurd met een tuc-tuc.
De tuc-tuc reed over de Hogezoom om wat inzittenden naar huis te brengen na het stappen. Plotseling, door onbekende oorzaak, raakte het ding van de weg en kwam in de sloot terecht. Volgens verklaringen raakte het voertuig op een recht stuk weg, na een schok in het stuur, oncontroleerbaar. Van de vijf inzittenden in de tuc-tuc is er één naar het ziekenhuis overgebracht. Hij is inmiddels weer thuis. De bestuurder, een 20-jarige man uit Bergen op Zoom, is door de Zeeuwse politie gehoord. Alle inzittenden kwamen er met een paar schrammetjes vanaf. De tuc-tuc is in beslag genomen door de politie, omdat er technisch onderzoek aan verricht moet worden. Het ongeluk van vannacht vond plaats omstreeks 03.08 uur.

Getuigen gezocht

Afgelopen maandag (11 augustus) is een 92-jarige man uit de gemeente Goes ten val gekomen nabij de spoorwegovergang aan de Stelledijk in Heinkenszand.
Dit ongeval is vermoedelijk tussen 16.30 en 17.00 uur gebeurd. De man is naar het ziekenhuis overgebracht en daar is hij gisteren (donderdag) overleden. De Zeeuwse politie is nu op zoek naar getuigen van het ongeluk, omdat zij graag de toedracht wil achterhalen. Mocht u iets hebben gezien of gehoord dat met het ongeluk te maken zou kunnen hebben, word u verzocht te bellen met 0900-8844 of zich te melden op het politiebureau in Goes.