Gemeente Almere

Inspraak concept beleidsnota Kleine Bouw

15-08-2008

Tot en met maandag 8 september ligt het concept van de nota Kleine Bouw nog ter inzage. Deze beleidsnota vervangt die van 1996 en regelt wanneer medewerking aan bouwvergunningen voor kleinschalige bouwplannen kan worden verleend.

Als een bouwplan aan de voorwaarden uit de nota voldoet, wordt medewerking verleend aan de bouwaanvraag, ook als het bestemmingsplan zich daartegen verzet. Het nieuwe beleid verhoogt de rechtszekerheid en het verruimt de bebouwings- en gebruiksmogelijkheden voor inwoners en bedrijven.

Inspraakformulier
Het concept van de beleidsnota Kleine Bouw ligt nog tot en met maandag 8 september 2008 ter inzage. Tot die tijd kunnen inwoners van de gemeente Almere en belanghebbenden hun reactie kenbaar maken. Voor het indienen van reacties kan gebruik worden gemaakt van het speciale inspraakformulier op de website van de gemeente. Het formulier kan gedownload worden vanaf www.almere.nl/kleinebouw. Daar staat ook de concept beleidsnota Kleine Bouw.

De reacties uit de inspraak worden in de nota verwerkt. Daarna wordt de nota voor een besluit voorgelegd aan het college van B en W.

Artikel(en)


* College stemt in met conceptnota Kleine Bouw
* Concept beleidsnota Kleine Bouw ter consultatie naar raad
* Start inspraak concept beleidsnota Kleine Bouw