XS4ALL


*

Nieuwe merkcampagne XS4ALL: 'X is meer'

15-08-2008
Categorie: Bedrijfsnieuws

XS4ALL start een nieuwe campagne 'X is meer'. Hiermee wil de provider laten zien dat ze méér biedt dan alleen goede en snelle internetverbindingen. Meer zekerheid, meer veiligheid en meer hulp als er eens iets aan de hand is. Internet is uit ons dagelijks leven niet meer weg te denken, zowel zakelijk als privé. We kúnnen niet meer zonder. XS4ALL, al 15 jaar kwaliteitsprovider met passie voor internet, begrijpt dat als geen ander.

Ging het in de beginfase van internet vooral om toegang en techniek, in deze fase draait alles om permanente beschikbaarheid, gebruiksgemak en verregaande ondersteuning. Directeur Marion Koopman: Consumenten en ondernemers die kiezen voor kwaliteit, willen niet alleen de zekerheid dat de verbinding altijd werkt, ze willen ook dat ze écht geholpen worden door iemand die verstand van zaken heeft als er een keer iets mis gaat.

XS4ALL was als kwaliteitsprovider al bekend bij de internetters van het eerste uur. Met deze campagne wil XS4ALL een nieuw, fris gezicht laten zien: toegankelijk voor een brede groep consumenten en ondernemers. De campagne start 15 augustus met een tv-spot. Later in de maand volgen advertenties in tijdschriften en op billboards.

Bekijk hier de tv-spot:
http://www.xs4all.nl/overxs4all/campagne/index.php