Gemeente Boxtel


Verkeersmaatregelen kermis Boxtel

De Boxtelse kermis begint dit jaar op vrijdagavond 15 augustus om 19.00 uur en duurt tot en met woensdag 20 augustus.
Voor een goed verloop van de kermis op de Markt en het Breukelsplein dient een aantal wegen afgesloten te worden voor alle verkeer behalve voetgangers.

Link:
http://www.boxtel.nl/nieuws.php
In de periode van woensdag 13 augustus tot en met donderdag 21 augustus worden de volgende wegen afgesloten:de Markt en de rijbanen rondom de Markt, behalve de westelijke rijbaan bij de kiosk;de Rozemarijnstraat;het Breukelsplein;het parkeerterrein bij sporthal Den Haagakker.Verder zijn tijdens de kermis van vrijdag 15 augustus tot en met woensdag 20 augustus de volgende straten afgesloten voor alle verkeer, behalve voetgangers. (Deze afsluiting geldt niet voor voertuigen van politie, brandweer en de ambulancedienst.)Kruisstraatde westelijke rijbaan van de Markt bij de kioskClarissenstraat vanaf de Markt tot aan de Oude Kerkstraat afgesloten voor alle verkeer. Vrijdag 15 augustus, weekmarkt in Hendrik Verheeslaan
De opbouw van de kermis heeft ook gevolgen voor de weekmarkt op vrijdag. Daarom verhuist de weekmarkt van vrijdag 15 augustus van de Markt naar het gedeelte van de Hendrik Verheeslaan tussen de Nieuwe Nieuwstraat en de Dr. De Brouwerlaan. Voor de weekmarkt wordt het gedeelte van de Hendrik Verheeslaan van 6.00 uur tot ongeveer 15.00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

07-08-2008


Winkels open tijdens kermis

De winkels in het centrumgebied van Boxtel die uitsluitend of in hoofdzaak kermisartikelen of kleine voor onmiddellijk gebruik geschikte eetwaren en drank verkopen, mogen tijdens de kermis op de volgende dagen voor het publiek geopend zijn:zaterdag en maandag t/m woensdag tot 24.00 uurzondag van 13.00 tot 24.00 uurUiteraard mogen op basis van de winkeltijdenwet alle winkels op werkdagen inclusief zaterdag tot 22.00 uur geopend zijn.

Link:
http://www.boxtel.nl/nieuws.php
Het centrumgebied wordt begrensd door de volgende straten: StationsstraatStationspleinParallelweg NoordPastoor ErassstraatBaroniestraatMgr. WilmerstraatVicaris van AlphenlaanBosschewegBrederodewegMgr. BekkersstraatRechterstraat

07-08-2008


Tijdens kermisweekend horeca Boxtel langer open

De horecabedrijven in de kern Boxtel mogen tijdens de kermis op vrijdag 15 augustus, zaterdag 16 augustus en op zondag 17 augustus tot 3.00 uur geopend zijn. Deze sluitingstijd geldt voor alle horecabedrijven binnen de kern Boxtel. Van maandag 18 augustus t/m woensdag 20 augustus gelden de normale sluitingstijden.

Link:
http://www.boxtel.nl/nieuws.php


07-08-2008


Tijdens kermis werken parkeermeters niet

Om mogelijk vandalisme te voorkomen worden tijdens de kermis, van 15 tot en met 20 augustus, alle parkeermeters afgesloten.

Link:
http://www.boxtel.nl/nieuws.php


07-08-2008


Gemeente Boxtel
Burgerzaken is vandaag open
van 9:00 tot 12:30 uur.
0411 - 655 911
gemeente@boxtel.nl