Politie Zeeland


---


Z-1606-2008 Diefstal uit loods, Oostburg
Tussen woensdag en vrijdagmiddag 14.30 uur zijn, uit een loods aan de Brugsevaart in Oostburg, tientallen meters kabel weggenomen.
De (koper)kabels zijn in totaal honderden euro's waard.

W-1607-2008 Aanrijding in Vlissingen
Vrijdagmiddag rond 14.00 uur vond er op de Bonedijkestraat in Vlissingen een aanrijding plaats tussen een bromfiets en een bestelauto.
De 63-jarige bestuurder van de bestelauto uit Vlissingen reed over de Bonedijkestraat komende uit de richting van de President Rooseveltlaan. Toen hij remde kon de 46-jarige bromfietsster uit Middelburg, die achter hem reed, niet meer op tijd tot stilstand komen.
De bromfietsster met een pijnlijke schouder overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

Z-1608-2008 Aanrijding in Biervliet
Vrijdagochtend rond 09.10 uur vond er op de N61 in Biervliet een aanrijding plaats waarbij drie voertuigen betrokken raakten.
Een 29-jarige bestuurster van een bestelauto uit Ossendrecht reed over de N61 komende uit de richting van Terneuzen. Toen ze remde, om linksaf de Nolleweg in te kunnen rijden, kon de 30-jarige bestuurder van een vrachtauto uit Terneuzen, die achter haar reed, niet meer op tijd tot stilstand komen. Door de aanrijding werd de bestelauto naar voren geduwd en botste schuin tegen de achterkant van een tegemoet komende trekker met oplegger, bestuurd door een 57-jarige man uit Oud-Gastel.
De vrachtauto belandde na de aanrijding in de sloot. Er was alleen materiële schade.
De 5 ton vis, waar de vrachtauto mee geladen was, is overgeladen voordat het voertuig uit de sloot is gehaald. De weg was weer vrij rond 13.30 uur.

Z-1609-2008 Aanhouding wegens bedreiding, Terneuzen
Donderdagavond rond 19.00 uur is, aan de Rooseveltlaan in Terneuzen, een 26-jarige man uit Terneuzen aangehouden wegens bedreiding.
De man had kort daarvoor (tussen 18.00 uur en 19.00 uur), vlakbij een bedrijfsterrein aan de Rooseveltlaan, een woordenwisseling met zijn vriendin. Drie mannen, die op een bedrijfsterrein aan de Rooseveltlaan aan het werk waren, waren getuige van de ruzie. Kort na de woordenwisseling met zijn vriendin bedreigde de 26-jarige Terneuzenaar de drie mannen (van 16, 21 en 48 jaar oud). Zij hebben alledrie aangifte gedaan. De 26-jarige Terneuzenaar deed op zijn beurt aangifte tegen de drie mannen. Hij verklaard door de drie mishandeld te zijn.
De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Terneuzen of op telefoonnummer 0900-8844.

W-1610-2008 Medicijnen verloren, Middelburg
Woensdag zijn er medicijnen verloren in Middelburg. Het is onbekend op welke route de medicijnen verloren zijn.
Het gaat om twee tabletten haloperido. Dit zijn blauwe tabletten van 5 mg. en zitten in een blauw met wit medicijndoosje. Het betreffen anti psychotica tabletten.
De medicijnen kunnen worden ingeleverd op het politiebureau of bij de apotheek (dit dan wel bij de politie melden op telefoonnummer 0900-8844).





Politie Zeeland