TROS


Persinformatie

Hilversum, 01-08-2008
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio

DE RADIOSHOW VAN BART GEEFT CIRCUITRIT OP RACEMOTOR WEG

TROS 3FM-dj Bart Arens laat in zijn radioprogramma DE RADIOSHOW VAN BART een luisteraar op een supersnelle racemotor met hoge snelheid over circuit Zandvoort scheuren. Bij deze zogeheten '2 seat experience' zit je achterop bij Suzuki-coureur Barry Veneman terwijl die met zo'n 250 km/u over het asfalt raast.

Barry 'Bazza' Veneman komt al jaren uit in de Supersport klasse. In 2007 kreeg hij de Hans de Beaufort-beker van de KNMV toegekend, de hoogste onderscheiding in de Nederlandse motorsportwereld. Op 20 april 2008 won hij de 24 uur van Le Mans.

Luisteraars kunnen zich tot vrijdag 8 augustus opgeven via www.deradioshowvanbart.nl. Bart Arens doet op zondag 17 augustus verslag van de duivelse rit in DE RADIOSHOW VAN BART tussen 15.00 en 18.00 uur op 3FM.

De '2 seat experience' vindt plaats in het kader van De cursus van Bart waarin Bart Arens elke maand een bijzondere uitdaging weggeeft aan zijn luisteraars. Zo heeft hij al luisteraars extreme wintersporten laten ondergaan in Zwitserland, produceerde hij een plaat die momenteel uit is op single en mocht iemand skydiven op de Zwarte Cross.

Voor meer informatie: www.3fm.nl/deradioshowvanbart

DE RADIOSHOW VAN BART

Uitzending zondag 17 augustus

3FM - 15.00 uur