Ingezonden persbericht


Lymic organiseert Beach Speeddate met Fred Siebelink

Den Haag, 7 augustus 2008 - Op 17 augustus organiseert Lymic een Beach Speeddate in samenwerking met KXRadio bij Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee. Speeddaten op het strand: in korte tijd veel singles spreken en leuke dates ontmoeten! Tijdens deze Beach Speeddate hebben we een speciale gast, Fred Siebelink, DJ op KXRadio. De speeddate vindt plaats voorafgaand aan de vierde editie van de Dansen aan Zee Beachtour 2008.

Speeddaten
Tijdens de Beach Speeddate hebben singles een half uur de tijd om elkaar te ontmoeten. Steeds hebben ze een gesprek van een paar minuten, waarna snel doorgewisseld wordt naar het volgende gesprek. Zo kun je in een half uur tijd veel mensen spreken. Vaak weet je na een paar minuten wel of er een klik is en of je hem of haar beter wilt leren kennen.

Fred Siebelink
KXRadio DJ Fred Siebelink neemt deel aan de Speeddate. Hij zal verslag doen van zijn ervaringen tijdens de speeddate in het programma "Siebelink en Stenders" op vrijdag 22 augustus. Fred Siebelink begon zijn radiocarrière bij een lokale omroep in Utrecht. Daar werd zijn aparte muzieksmaak en presentatie direct opgemerkt door Rob Stenders. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Rob en Fred presenteerden jarenlang een ochtendprogramma op 3FM, waarna ze samen de stap zetten naar YorinFM. Nu presenteren ze samen het programma Siebelink en Stenders op KXRadio.

Over Lymic
Lymic.nl heeft als eerste in Nederland het fenomeen online speeddaten geïntroduceerd. Voor singles die een druk leven hebben en het fijn vinden om snel nieuwe mensen te ontmoeten, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Omdat mensen elkaar ook graag in levende lijve willen ontmoeten, organiseren we een aantal keer per jaar ook speeddate events. In de zomer natuurlijk op het strand. Zo kunnen singles in een relaxte sfeer, in het zonnetje een kort gesprek voeren met andere singles. Tijdens het feest erna hebben ze dan voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen.

Meer informatie
Wil je meer informatie of bij dit evenement aanwezig zijn? Laat het ons dan even weten, via info@lymic.nl of kijk op http://www.lymic.nl/Pages/EventDetails.aspx?id=52.



Ingezonden persbericht