Ingezonden persbericht

24 juli 2008

Persbericht

Steve van Deventer geeft bijbelstudies op vakantiepark Zelhem

In de week van 19 tot en met 22 augustus verzorgt Steve van Deventer een aantal bijbelstudies voor verschillende leeftijdsgroepen op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Het thema is 'Hoop doet Leven'. Iedereen is van harte uitgenodigd deze studies te volgen.

Steve van Deventer diept het thema 'Hoop doet Leven' verder uit. Hij gelooft dat God gedachten over ieders leven koestert en hij haalt daarbij de tekst in de Bijbel aan: 'Want Ik weet welke gedachten Ik over u koester, gedachten van vrede en niet van onheil, om u een hoopvolle toekomst te geven.' Steve vraagt zich af welke gedachten mensen in hun hoofd hebben en toelaten. Veel mensen worstelen met vragen in het leven omdat zij geleefd worden door hun eigen gedachten en wat anderen van hen vinden. Daardoor hebben zij geen duidelijk doel voor hun leven. Steve wil vertellen hoe mensen met elkaar kunnen omgaan vanuit Gods gedachten over hun leven.

Op zondag 17 augustus om 19.00 uur leidt Steve allereerst de gezinsdienst. Tijdens deze dienst zullen honderden mensen aanwezig zijn. Gert Visscher leidt de lofprijzing en aanbidding en Celeste Nova met haar band uit Guatemala sluit de avond af met een aantal swingende salsanummers. Deze dienst wordt tevens live uitgezonden op de internetsite www.betteld.nl. Iedereen is bij de dienst van harte uitgenodigd.

Steve geeft bijbelstudies voor verschillende leeftijdsgroepen. Op 18, 20 en 22 augustus verzorgt Steve om 10.00 uur bijbelstudies voor jongeren van 13-25 jaar. Op dinsdag 19 en donderdag 21 augustus start de bijbelstudie voor volwassenen om 10.15 uur. Voor volwassenen is na de studie gelegenheid onder genot van een kop koffie (¤ 0,50) na te praten.

De van oorsprong Zuid-Afrikaanse bijbelleraar heeft als predikant op verschillende plaatsen in het land dienst gedaan. Op dit moment is hij voorganger van de Alphakerk Amstelland. Steve is een geliefd spreker op conferenties, mannendagen, in gemeentes en inmiddels ook op De Betteld. Als voorganger richt Steve zich met name op de geestelijke aspecten van het christelijk geloof waarbij hij inspeelt op de behoefte van geloofsbeleving.

De bijbelstudies zijn gratis te bezoeken voor zowel mensen op het vakantiepark als mensen van buitenaf. Door collectes worden de kosten van de bijbelstudies gedekt. Meer informatie en andere activiteiten die op De Betteld aan Aaltenseweg 11 te Zelhem plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.