Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

Zondag 17 augustus: Tweede editie Lost on Sunday bij Strandclub WIJ

Nieuw concept van WIJ biedt gasten een ultieme zondagavond

Scheveningen, 11 augustus 2008

De tweede editie van Lost on Sunday belooft met de lekkerste funk, jazzy hip hop en beste soulmuziek weer een groot succes te worden.

Op zondag 17 augustus ontvangen de muzikale gastheren Joshua Walter & Lars Vegas je met open armen op één van de mooiste locaties aan het Nederlandse strand. Strandclub WIJ, onderdeel van Horecagroep Zamen, is in juli voor de derde keer op rij benoemd als beste strandtent van Nederland door de Revu Strandtententest. WIJ staat bekend om zijn uiteenlopende feesten en relaxte sfeer. Lost on Sunday biedt zijn gasten een ontspannen zondagavond door een combinatie van diner met aansluitend muziek boordevol swingende beats. De toegang van Lost on Sunday is gratis. Aanvang vanaf 17.00 uur. Voor meer informatie zie www.zamen.nl

Lost on Sunday

Om de zondagavond goed af te sluiten heeft strandclub WIJ een nieuw concept bedacht, Lost on Sunday . Dit is een nieuw maandelijks diner en dance event op de zomerse zondagavond. Het concept is vanwege zijn vorm en combinatie van verschillende stijlen muziek uniek in zijn soort. De drie edities van Lost on Sunday worden verzorgd door live artiesten en bekende DJ s. Het programma begint om 17.00 uur tijdens het diner, waarna om 20.00 uur de dansvloer wordt vrijgemaakt voor de swingende beats die tot 23.00 uur zullen klinken. De toegang is gratis!

Line up

De eerste editie van Lost on Sunday, op 20 juli 2008, was een groot succes met een optreden van Damian (TMF) en zijn band. Op zondag 17 augustus zullen de gastartiesten Talking Loud, Ron&Romagna en Bart Goderie een speciale bijdrage leveren aan het Lost on Sunday concept. Daarnaast zijn de DJ s Joshua Walter& Lars Vegas (HushHush, Mysteryland & GirlsLoveDj s) en andere guest dj s aanwezig, zoals Missing Links en Mr Mike, die allen garant zullen staan voor een avond met de nodige swing en beat.

Informatie voor geïnteresseerden

Adres

Strandclub WIJ, Strandweg 1 te Scheveningen

Aanvang

17.00 uur

Entree

Gratis toegang

Minimum leeftijd: 23 jaar

Over Zamen

Zamen is een Horecagroep in Den Haag met een grand café-restaurants (Binnen), één restaurant/bar/club (Square), twee strandclubs (WIJ en Doen!), één dans- en eetcafé (De Veiling) en één partycentrum (Madestein). Eind juni zijn ook de deuren geopend van restaurant The Harbour Club. Deze horecazaken hebben elk hun eigen look, feel & taste , maar dragen duidelijk het kwaliteitsstempel van Zamen. Zamen, in 2006 opgericht door John de Jong, is in Scheveningen en Den Haag dé voorloper op het gebied van lekker eten & drinken in de juiste ambiance en staat garant voor een onvergetelijk, culinair dagje uit. Voor meer informatie zie: www.zamen.nl


- EINDE PERSBERICHT-

Noot voor de redactie (