Stadsdeel Zeeburg

Spektakel in het Diemerpark

6 augustus 2008

Theatraal IJburg organiseert de vierde editie van het Spektakel op IJburg. Het Diemerpark, nabij het strandje, wordt op zondag 17 augustus voor dit unieke IJburg-evenement omgetoverd tot festivalterrein. Er is voor alle leeftijden van alles te doen en te beleven, vooral op het gebied van theater. De toegang is gratis. Het programma Spektakel op IJburg is van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Het theaterfestival omvat een groot aantal activiteiten en is vooral bedoeld voor kinderen. Deelnemers zijn o.a. circustheater Vladimir, verteltheater Donderelf, jeugdtheaterschool TIJ, poppentheater Lejo, theatergroep Crash, clowntheater Sylvia Wardenaar, goochelaar Woedy, het Mobiele Naai atelier, IJburg Atelier met hoeden en sieraden maken en de muziekscholen Amsterdam/IJburg.

Aan de waterkant kunnen, samen met kunstenaars, drijvende objecten worden gebouwd en er is gelegenheid om te kanoën en te zeilen (in samenwerking met de waterstportvereniging IJburg). Op een podium is onder andere live muziek, een DJ en vanaf 16.30 uur Open Podium (vooraf inschrijven!).

Op een van de sportvelden organiseert sportschool Life & Kicking in samenwerking met Civic Zeeburg diverse activiteiten voor jongeren. Verder een zweefmolen, ijscokar en bijzondere culinaire hapjes van N.A.P. (het restaurant aan de haven van IJburg).

Meer weten? Informeer bij Thea Pruim/ Theatraal IJburg, info@theatraalijburg.nl / 020-6628271 en 06-15400695. Of download de flyer.