Cursus iPhone 3G voor nieuwe gebruikers


AMSTERDAM, 20080709 -- Deze week wordt de iPhone in Nederland gelanceerd. De iPhone is revolutionair, vernieuwend en een mooie nieuwe gadget, maar voor veel mensen vooral ook erg wennen. Door de veelheid aan mogelijkheden is de iPhone vrijwel een volledige computer in je hand. Om alle nieuwe gebruikers te helpen hun iPhone optimaal te benutten, organiseert College of Multimedia in Amsterdam een iPhone cursus op 17 augustus aanstaande.

De eendaagse cursus behandelt alle basisfunctionaliteiten als emailen, bellen, muziek en video afspelen, Google Maps, GPS, het adresboek, de kalender en andere applicaties. Ook komen vragen als 'Hoe gebruik ik mijn iPhone op een Windows PC?' en 'Hoe synchroniseer ik mijn contacten en afspraken' uitgebreid aan bod. De dag is verder vol van tips en trucs hoe je makkelijker en sneller het meeste haalt uit je iPhone.

In september komen in een advanced cursus iPhone for Business de meer geavanceerde zakelijke toepassingen aan bod. Hier worden onder andere het gebruik van Exchange servers voor de iPhone en de iPhone Software Development Kit (SDK) behandeld.

Meer informatie over de eendaagse iPhone cursus, de advanced iPhone for Business cursus en het overige cursusaanbod van College of Multimedia is te vinden op www.cmm.nl





Ingezonden persbericht