Gemeente Vlaardingen


Met beperking sporten


01 augustus 2008

Mensen met een beperking kunnen weer volop aan sport doen. Het Sportservicebureau van de gemeente Vlaardingen biedt op 17 augustus mensen die gebonden zijn aan een rolstoel de mogelijkheid een keertje te kanovaren.

Mensen met een beperking kunnen bij Natsec kanovaren.

De kanovereniging Natsec heeft goede voorzieningen getroffen bij de accommodatie aan de rand van Vlaardingse Vaart om deze mensen een plezierige en sportieve dag te bezorgen. De deelname is gratis.

Op 24 augustus kan men terecht voor een clinic rolstoeltennis bij de tennisclub Holy. Deze clinic wordt gegeven door Esther Vergeer, meervoudig wereld- en Olympisch kampioen bij het rolstoeltennis en Maikel Scheffers, de nummer vier op de wereldranglijst.

Toptennisster Esther Vergeer geeft bij de tennisclub Holy een clinic.

Deze clinic vormt de opening van het Internationale Bokx Vastgoed tennistoernooi op de banen van de tennisclub Holy aan de Willem de Zwijgerlaan, wat gehouden wordt tussen 23 augustus en 31 augustus.

Op 29 september wordt er begonnen op de binnen- en buiten accommodatie van de jeu de boulesclub Vlaardingen aan de Watersportweg met een wekelijkse sportinstuif op maandagavond met naast een partijtje jeu de boules afgewisseld met rolstoeldansen, handboogschieten, tafeltennis en darten.

Voor meer informatie kan men terecht bij het Sportservicebureau, telefoon 2484575.