IVN Nederland


RSS ivn.nl

Met IVN wandelen door bos en heide

Onder leiding van IVN-gidsen maken we zondag 17 augustus een stevige stevige wandeling, met gebruik van Nordic walking stokken. Ook wandelaars die liever "gewoon" lopen zijn zeer welkom!

De gidsen Hanneke en Niek van de Brink hebben een route gepland van ca. 12 km. door een afwisselend gebied, waarbij verschillende landschapstypen aan de orde zullen komen. Aangeraden wordt iets te drinken/eten mee te nemen, zeker als het zomers warm is!

Belangstellenden worden om 10.00 uur verwacht op de parkeerplaats, de Vetkamp, Stationsweg te Barneveld, vanwaar per auto vertrokken wordt naar het beginpunt van de wandeling. Zoals gewoonlijk, wordt er van zo min mogelijk autos gebruik gemaakt, maar er is vrijwel altijd ook gelegenheid om mee te rijden als u zonder auto komt. Voor het meerijden wordt een bijdrage voor de chauffeur gevraagd. U kunt ook in Hoog Buurlo aanhaken, neem dan even contact op met één van de gidsen. Deelname aan deze wandeling kost 1. per persoon.

Nadere inlichtingen bij Hanneke en Niek van de Brink, tel. (0342) 44 20 54.

17 augustus 2008 10:00 - 15:00 uur
Locatie/vertrekpunt: Vertrek: 10.00 uur op de parkeerplaats Vetkamp, Stationslaan te Barneveld, vanwaar per auto vertrokken wordt naar het beginpunt van de wandeling
Kosten: 1,--
Georganiseerd door: IVN Lunteren/Barneveld

Meer informatie bij:
Gidsen: Hanneke en Niek van de Brink
Info: 0342-442054 of kijk op www.ivn.nl/lunterenbarneveld