Politie Gelderland-Zuid

Bestuurster snorfiets ernstig gewond

Alphen, 17-08-2008 o Zaterdag omstreeks 14.35 uur raakte een 61-jarige Veendamse, bestuurster van een snorfiets, ernstig gewond nadat zij ten val was gekomen op de Greffelingsedijk. Dit gebeurde toen een 56-jarige automobiliste uit Alphen haar en nog drie andere snorfietsers aan het inhalen was. De 56-jarige was er inmiddels twee voorbij, toen de vrouw uit Veendam omkeek en begon te slingeren.

Daarbij raakte de snorfiets vermoedelijk de rechterbuitenspiegel van de auto waarna de bestuurster viel. Ze kwam met haar hoofd op het wegdek terecht. Politie, ambulance en ook de traumaheli gingen er snel naartoe. De 61-jarige vrouw, die in eerste instantie niet bij kennis was, is ter plekke door het medisch personeel behandeld. Met de traumahelikopter werd zij vervolgens met hoofdletsel naar het UMC St Radboud overgebracht.

Specialisten van de afdeling VerkeersOngevallenAnalyse deden ter plaatse een sporenonderzoek aan de betrokken voertuigen en aan het wegdek. Agenten spraken met enkele getuigen.
(08)

Laatst gewijzigd 17-08-2008 9:49 | © Regio Gelderland-Zuid |