Politie Gelderland-Zuid

Man vlucht na controle

Nijmegen, 17-08-2008 o Tijdens een motorsurveillance zag een politieman zaterdagavond een bestuurder zonder gordel over de Molenweg rijden. Via een bevraging aan de meldkamer kwam de agent te weten dat de tenaamgestelde van de auto nog een reeks boetes open had staan. Hij hield de bestuurder op de Krayenhofflaan staande.

De bestuurder, van 27 jaar die officieel in Duitsland zou wonen, gaf aan de auto van een vriend te hebben geleend. Hij had geen rijbewijs of identiteitsbewijs bij zich en vertelde dat zijn papieren op een kamer in de Cantatestraat zouden liggen. Daarop besloot de agent om de man naar dat adres te volgen. De man vertelde hem even later dat hij had gezocht, maar niets kon vinden. Toen de agent hem daarop duidelijk maakte dat hij als hij géén papieren kon tonen, mee moest naar het politiebureau, verdween de 27-jarige nogmaals naar boven om te gaan zoeken.
Al snel hoorde de politieman een bonk. Al snel bleek dat de man via een raam vanaf de eerste verdieping naar beneden was gesprongen en via de tuin was weggevlucht.

De politie heeft de auto in beslag genomen en gaat de zaak verder onderzoeken.
(08)

Laatst gewijzigd 17-08-2008 12:10 | © Regio Gelderland-Zuid |