Politie Zeeland


---


Z-1620-2008 Eenzijdig ongeval, Hoek
Zondagochtend rond 08.30 uur vond er op de N61 in Hoek een eenzijdig ongeval plaats.
Een 26-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis reed over de N61 komende uit de richting van Hoek. Door onbekende oorzaak raakte ze in de rechterberm, reed door een flinke kuil en stuurde tegen naar links. Hierdoor kwam zij uit de berm, schoote de weg over en kwam in een links van de weg gelegen sloot tot stilstand.
De vrouw hield aan het ongeval wat schaafwonden over. Haar auto raakte rondom beschadigd.

O-1621-2008 Rijden onder invloed, Goes
In de nacht van zaterdag op zondag rond 03.55 uur heeft politie Zeeland, aan de 's-Heer Hendrikskinderendijk in Goes een 21-jarige automobilist uit Roosendaal gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 1,8 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

W-1622-2008 Brandstichting, Middelburg
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een brandstiching die in de nacht van zaterdag op zondag aan de Mastgatstraat in Middelburg plaatsvond.
Rond 02.15 uur kreeg politie Zeeland de melding dat er in de achtertuin van een woning aan de Oosterscheldestraat in Middelburg, ongeveer 18 coniferen in brand stonden. De achtertuin van de woning ligt aan de zijde van de Mastgatstraat.
Als gevolg van de brand raakten ook een tuinscherm en een aangrenzend tuinhuisje beschadigd. Een auto van een buurtbewoner, die in de buurt van de brand geparkeerd stond, werd snel verzet maar raakte toch beschadigd op het dak en de motorkap. Het totale schadebedrag is onbekend.

W-1623-2008 Rijden onder invloed, Vlissingen
In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.20 uur is een 26-jarige automobilist uit Vlissingen, aan de Sloeweg in Vlissingen, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 2 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Z-1624-2008 Eenzijdig ongeval, Terneuzen
Zaterdagmiddag rond 13.10 uur vond erop de Finlandweg in Terneuzen een eenzijdig ongeval plaats.
Een 24-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over de Finlandweg komende uit de richting van de Rijksweg N61. Door onbekende oorzaak raakte hij in de rechterberm en botste tegen een lantaarnpaal. De man is ter controle, per ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen. Hier bleek dat hij geen letsel aan het ongeval had overgehouden. De auto van de man, en de lantaarnpaal raakten totaal vernield.

O-1625-2008 Onwelwording, Renesse
Zaterdagmiddag rond 12.55 uur is een 27-jarige man uit Ede (GLD) op het strand in Renesse onwel geworden.
De man speelde slachtoffer tijdens een training van de reddingsbrigade en lag hiervoor ruim een uur in het water. Toen hij na de training ging douchen werd hij onwel en verloor het bewustzijn. De man is door personeel van de traumahelikopter behandeld en, met onderkoelingsverschijnselen, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.





Politie Zeeland