Ingezonden persbericht

Parade sluit af met groots Gala

Met alle Parade-hoogtepunten en uitreiking van De Mus 2008

Nog drie dagen te gaan. De Parade maakt zich op voor het Gala op zondag 17 augustus. Tijdens deze avond zijn er tientallen hoogtepunten te zien uit Paradevoorstellingen van het afgelopen seizoen en wordt 'De Mus' uitgereikt, de prijs voor beste Paradevoorstelling 2008.

Uitnodiging
U bent van welkom op het Gala van de Parade 2008. Het programma begint om 22.00 uur en duurt tot 23.45 uur. Voor het eerst is het Gala in het grote Werkteater en ook toegankelijk voor bezoekers, zij kunnen een kaartje kopen. Wilt u komen, laat dit dan uiterlijk aanstaande zaterdag weten via matthijs@mobilearts.nl, er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Datum: 17 augustus 2008
Tijd: 22.00 - 23.45 uur (vanaf 21.30 uur inloop)
Plaats: Werkteater, Martin Luther Kingpark, Amsterdam

Schrijvers, dansers en muzikanten
In het laatste weekend van de Parade zijn er nog tientallen voorstellingen te zien, waaronder de première de Grote Boeken Parade 2008 'Pulp & Fictie', gepresenteerd door Wimie Wilhelm met gasten als Paul de Munnik, Peter Heerschop en vele schrijvers waaronder Thomas Verborgt en Maarten Spanjer, de absurdistische voorstelling 'Eddie Danst' van Miek Uittenhout, 'Wouter speelt wel aardig' door Wouter de Jong, 'Zie hier: de mens!' geregisseerd door Karina Kroft en Dick van der Toorn speelt Anton Heyboer in 'Groeten uit den Ilp'.
Ook nog op de Parade te zien zijn onder andere 'Korte Termijn Geluk' van Fransje Boelen & Elien van den Hoek, Mon Bouillon Deux van Eddie B. Wahr en Kees van Vooren en Suver Nuver met hun laatste voorstelling Zum Wohl. Alix Adams en Kim Scheerder spelen in 'Wie is er bang voor de dood' en Mondo Leone zingt in 'Open Deuren Naar Geluk'.
De succesvolle voorstelling 'Fantasten', een satire over de dagelijkse gang van het leven, speelt vrijdag extra voorstellingen in het Openluchtheater.

---



Ingezonden persbericht