Ingezonden persbericht

Bavaria City Racing special

TCCF prominent aanwezig tijdens Rotterdams racegeweld

Met een spectaculaire landing van coureur Robert Doornbos voor het complex van Ahoy, gaf de organisatie van het jaarlijks terugkerende Formule 1 evenement in Rotterdam het startsein voor een lang weekend vol racegeweld. Zondag dendert Rotterdam op haar vesting, wanneer een keur aan racebolides, waaronder maar liefst drie Formule 1 auto's, door het centrum van Rotterdam racen.

Robert Doornbos draait warm in Rotterdam

Aan de zuidkant van de Rotterdamse Maasstad gaven Rotterdam Racing en Ahoy Rotterdam afgelopen donderdag een spectaculair voorproefje op Bavaria City Racing en ING RaceSalon. Niemand minder dan rasrotterdammer Robert Doornbos, landde vanmiddag als grote verrassing op het voorterrein van Ahoy met een helikopter van de Koninklijke Luchtmacht. Na aankomst trakteerde hij de aanwezige pers op een adembenemende F1-demonstratie.

Unieke demonstratie WTCC in Rotterdam

Coureur Tom Coronel zal op zondag 17 augustus tijdens Bavaria City Racing zijn SEAT WTCC-auto door de straten van Rotterdam sturen. Coronel zal gesteund worden door coureur Dillon Koster, die met zijn SEAT Leon Supercopa eveneens voor veel spektakel zal gaan zorgen. Coronel, Koster en SEAT bereiden zich voor op Bavaria City Racing in de Monaco Hal van ING RaceSalon.

Trulli, Fischella en Sutil naar Rotterdam

Rotterdam Racing en Ahoy Rotterdam maakten vandaag tijdens een persconferentie een overweldigend programma voor Bavaria City Racing en ING RaceSalon 2008 bekend. Niet eerder vertoond: maar liefst drie Formule 1-teams, komen naar Rotterdam om het publiek te vermaken met spectaculaire demonstraties.

Tim Coronel kart CO2 neutraal

Tim "snelste man van Nederland" Coronel, en Herman Vaanholt, organisator Bavaria City Racing, onthulden gisteren de Greenchoice Forze kart. Deze waterstof aangedreven miniracer is de Nederlandse inzending voor de eerste internationale waterstofrace, die op 23 augustus a.s. in Rotterdam gehouden wordt.