Politie Zeeland


---


W-1626-2008 Aanhouding in Vlissingen
Zondagochtend rond 06.15 uur heeft politie Zeeland, aan de Irislaan in Vlissingen, een 23-jarige man uit Vlissingen aangehouden wegens het doorrijden na een aanrijding en het rijden onder invloed.
Na een melding dat er een dronken man op de Irislaan in Vlissingen zou lopen namen agenten een kijkje. Zij zagen de 23-jarige man, aan de Irislaan, op de stoep bij zijn auto zitten en spraken hem aan. De man gaf zelf aan dat hij wat had gedronken, tegen een geparkeerd staande auto was aangereden en was doorgereden. Hierop is hij aangehouden.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,3 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.
De auto waar de man tegenaan gereden was (geparkeerd op de kruising Gravestraat, Commandoweg) raakte aan de rechter voorzijde beschadigd. Het totale schadebedrag is onbekend.

W-1627-2008 Diefstal auto, Zoutelande
Tussen vrijdagavond 20.00 uur en zaterdagmiddag 16.00 uur is een auto, die geparkeerd stond aan de Bosweg in Zoutelande, weggenomen.
Het betreft een blauwe Volkswagen, type Golf met het Duitse kenteken DOB13. De auto heeft een waarde van enkele duizenden euro's.

O-1628-2008 Eenzijdig ongeval, Noordgouwe
Zondagmiddag rond 15.10 uur vond er op de Kloosterweg in Noordgouwe een eenzijdig ongeval plaats.
Een 19-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Kloosterweg komende uit de richting van Noordgouwe.
Door onbekende oorzaak raakte hij in een slip, sloeg over de kop en kwam op het fietspad tot stilstand. De 19-jarige man is met onbekende verwondingen, per ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
De auto raakte totaal vernield.

O-1629-2008 Diefstal uit auto, Kruiningen
Tussen zondagochtend 09.00 uur en zondagmiddag 17.30 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Stationsweg in Kruiningen.
Uit de auto zijn een radio cd-speler en een garagekrik met onbekende waarde weggenomen. De auto is opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.