Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Vacansoleil flirt met Thomas Dekker

Eindhoven, 18 Augustus 2008 - Na het aangekondigde vertrek van Thomas Dekker bij de Rabobank wielerploeg heeft Dekker in Vacansoleil een nieuwe sponsor gevonden voor zijn evenement Gran Fondo Thomas Dekker, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Johan Cruyff Foundation.

Overeenkomst
Vacansoleil heeft zich voor een groot deel van dit evenement garant gesteld. Daarnaast bestaat de sponsoring uit diverse promotionele activiteiten waaronder de aankleding van start en finish. Ook zal er een delegatie renners van het Vacansoleil-bedrijfsteam aan de Gran Fondo deelnemen. De sponsoring van de Gran Fondo Thomas Dekker wordt door zowel Dekker als Vacansoleil gezien als basis voor een duurzame relatie in de toekomst. Met ingang van het wielerseizoen 2009 start Vacansoleil met een ambitieuze professionele wielerploeg waarvoor reeds diverse getalenteerde renners zijn gecontracteerd.

Vacansoleil Pro Cycling Team
De sportieve missie van het Vacansoleil Cycling Team is verwoord in het motto 'Sportief, transparant en ambitieus'. Het team zal bestaan uit een kern van getalenteerde en ervaren Nederlanders, versterkt met renners uit Frankrijk, België en Denemarken. Hoofdsponsor Vacansoleil werkt hierbij samen met Batavus en een aantal co-sponsoren. Onder leiding van teammanager Daan Luijkx wordt een ambitieus driejarenplan uitgewerkt, waarbij 2009 wordt gezien als jaar waarin de basis voor een hecht team zal worden gesmeed. Het team gaat een dubbel internationaal wedstrijd-programma rijden. De ambitie voor 2010 is uitbreiding van deelname aan (voorheen) Pro-tour wedstrijden en vanaf 2011 wil het Vacansoleil-team voor zeges rijden in een grote ronde.

Over Vacansoleil:
Vacansoleil Camping Holidays is Europees continentaal marktleider op het gebied van luxe campingvakanties. In 2007 boekte Vacansoleil ruim 110.000 luxe kampeervakanties en is daarmee goed voor een marktaandeel van 23%. Vacansoleil biedt ruim 300 campings in 15 landen aan en heeft naast de hoofdvestiging in Nederland boekingskantoren in België, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Denemarken, Polen, Italië en Hongarije. Kijk voor meer informatie op www.vacansoleil.nl.

EINDE BERICHT



Ingezonden persbericht