Gemeente Sint-Oedenrode


Persbericht
gemeente Sint-Oedenrode 18 augustus 2008
Camerabeveiliging bedrijventerreinen nijnsel/de Kampen OnderteKening OvereenKOmst Om veiligheid te Optimaliseren Vanaf 1 september treedt op de bedrijventerreinen Nijnsel en De Kampen een modern cameraplan in werking met aansluiting op de Regionale Toezicht Ruimte Brabant. Door dit systeem wordt de veiligheid op de bedrijventerreinen geoptimaliseerd.
Om de aanleg van de camerabeveiliging te kunnen realiseren, wordt op donderdag 21 augustus om 14.00 uur een overeenkomst gesloten tussen de volgende partijen:
· gemeente Sint-Oedenrode (vertegenwoordigd door burgemeester P.M. Maas)
· Stichting Bedrijventerreinen Nijnsel en De Kampen te Sint-Oedenrode, kortweg BBN+K (vertegenwoordigd door R.G.M. van de Laar en W.L.J.H. Fassbender)
· Regionaal Platform Criminaliteitbeheersing (RPC) Oost Brabant alias CrimiNee! (vertegenwoordigd door P.J.H.G. van den Ende MPA directielid)
Voor `intelligent cameratoezicht' volgens het Concept RTR®, zijn door de stichting BBN+K en CrimiNee! in een eerder stadium al protocollen en een primaire overeenkomst afgesloten. Het project in Sint-Oedenrode is in opdracht van de gemeente begeleid door de heer Wim van Lith van Putmans Advies www.putmansadvies.nl.