Royal Friesland Foods


18 augustus 2008

Light nieuws van Appelsientje

Goed nieuws voor iedereen die op de calorieën let! Appelsientje introduceert nu Sinaasappel Light en Goudappel Light. Twee vruchtendranken vol fruit en vitamine C. Maximaal genieten, maar wel lekker light. Want Appelsientje Sinaasappel Light bevat 34% en Appelsientje Goudappel Light 39% minder calorieën. Met deze nieuwe light varianten haalt Appelsientje het beste uit de zon voor iedereen die wil genieten van fruit met minder calorieën.

Appelsientje Sinaasappel Light
Het sap van maar liefst tien vlak na de pluk geperste sinaasappels zit er in één literpak Appelsientje Sinaasappel Light. Het is een echte vitamine C-bron; een glas (200 ml) voorziet in de dagelijkse vitamine C behoefte en bevat 54 kcal. Dat is 34% minder calorieën dan de reguliere Appelsientje Sinaasappel.

Appelsientje Goudappel Light
Een pak Appelsientje Goudappel Light bevat het sap van zeven appels uit de beste Europese hoogstamboomgaarden. Eén glas (200 ml) is voldoende voor 50% van de dagelijkse behoefte aan vitamine C. Met 56 kcal - 39% minder dan de reguliere Appelsientje Goudappel - is het een goed alternatief voor iedereen die van fruit houdt en op de calorieën let.

Ik Kies Bewust logo
Appelsientje Sinaasappel Light en Appelsientje Goudappel Light hebben het 'Ik kies bewust' logo. Dankzij dit logo wordt de keuze voor producten met een gezondere samenstelling een gemakkelijke keuze. Zie ook www.ikkiesbewust.nl.

Verkrijgbaarheid
Appelsientje Sinaasappel Light (consumentenadviesprijs EUR 1,19 per literpak) en Appelsientje Goudappel Light (consumentenadviesprijs EUR
1,09 per literpak) zijn vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkt.