Gemeente Pekela


Ontwerp bestemmingsplan voor de regeling Kleinschalige Verblijfsrecreatie.

Aankondiging openbare hoorzitting op dinsdag 2 september 2008 vanaf 19.00 tot uiterlijk 20.00 uur in het gemeentehuis te Oude Pekela inzake het ontwerp bestemmingsplan voor de regeling van de kleinschalige verblijfsrecreatie.

Naar aanleiding van het bovenvermelde ontwerp bestemmingsplan heeft de gemeenteraad een zienswijze ontvangen.

De behandeling van en standpuntbepaling op die zienswijze door de gemeenteraad zal plaats vinden op het moment van en bij de vaststelling van het bestemmingsplan. Voor die behandeling moet nog een datum worden bepaald.

Voorafgaand daaraan wordt de indiener van de zienswijze door de raad de gelegenheid geboden om in een openbare hoorzitting de zienswijze toe te lichten en vragen daarover uit de raad te beantwoorden.

Die hoorzitting zal gehouden worden op dinsdag, 2 september 2008 vanaf 19.00 tot uiterlijk 20.00 uur in het gemeentehuis te Oude Pekela.

Overeenkomstig de daarvoor door de gemeenteraad op 20 april 2004 bepaalde regels:

* krijgen de indieners van de zienswijzen de gelegenheid deze toe te lichten,

* krijgen de raadsleden daarna de gelegenheid de indieners naar aanleiding van hun zienswijzen en / of het college dan wel zijn vertegenwoordiger(s) in dit verband te bevragen,
* waarna de indieners van de zienswijzen en het college dan wel zijn vertegenwoordiger(s) de gelegenheid krijgen op vragen vanuit de raad te reageren.