ABVAKABO FNV

Nieuw Jaarboek werknemers bij de overheid

Het `Jaarboek werknemers bij de overheid' informeert over ontwikkelingen bij de overheid die van belang zijn voor werknemers van het rijk, de gemeenten, provincies en waterschappen. Onderwerpen die aan de orde komen in het boek zijn bijvoorbeeld cao-wijzigingen, de positie van de ambtenaar, arbeidsomstandigheden, medezeggenschap bij overheid, de arbeidsmarkt, arbo-convenanten, integriteitvragen, opleidingsmogelijkheden en uitkomsten van verschillende arbeidsinspecties.

Het boek verschijnt elk jaar en is een must voor iedere overheidswerknemer die goed op de hoogte wil blijven. Het is het enige boek dat een volledig overzicht geeft van alle ontwikkelingen bij de overheid, gericht op alle werknemers, gebaseerd op oorspronkelijke bronnen, zoals kamerstukken, onderzoeken en rapportages. Dit alles uiteraard in toegankelijke taal en overzichtelijk samengebracht.

Een greep uit de artikelen in het nieuwe Jaarboek Overheid 2008:
* Topinkomens (semi-)publieke sector openbaar
* Harmonisatie arbeidsvoorwaarden Rijk

* Brandweer

* Regeerakkoord over de ambtenaar

* Alles over het ABP

* Centrale or bij gemeenten

* Agressieregistratie bij gemeenten

* Integriteit bij gemeenten, provincies, rijk
* Prestatiebeloning bij de overheid

* Inkrimping overheid

Bestellen

Het jaarboeken Overheid kost bij gezamenlijke aankoop van minimaal 5 exemplaren per exemplaar EUR 8,95 (excl. 6% BTW en verzendkosten). Bij individuele aankoop (tot 4 exemplaren) kost een jaarboek EUR 9,95 per exemplaar; indien men een abonnement neemt (jaarlijkse toezending), kost een jaarboek EUR 8,95 (steeds excl. 6% BTW en verzendkosten).

De jaarboeken kunt u via het jaarboek-bestelformulier bestellen. 18-08-2008, Gemeenten, Provincies, Rijk, Waterschappen | Meer over: