AutoRai

Succesvolle Nederlandse introductie Nissan GT-R OP ING Racesalon

(8/18/2008)
Vorige week donderdagavond heeft de Nederlandse introductie plaatsgevonden van de Nissan GT-R. Alle 26 kopers van deze Japanse Supercar waren aanwezig toen de auto voor de eerste keer op Nederlandse bodem werd getoond door het âNissan High Performance Centerâ Visscher Amsterdam.

Onlangs werd de prijs nog 10.000 euro naar benenden bijgesteld omdat de auto veel schoner is als werd ingeschat, waardoor de BPM veel lager uitkomt dan verwacht. De belangstelling voor de Nissan GT-R overtreft alle prognoses. Geïnteresseerden wordt geadviseerd zich zo snel mogelijk te melden bij Visscher Nissan Amsterdam om teleurstellingen i.v.m. de beschikbaarheid te voorkomen. De auto is tot zaterdagmiddag 16 augustus te zien op ING Racesalon in Ahoy te Rotterdam waar ook orders in ontvangst worden genomen.

Nissan GT-R official pace car Bavaria City Racing

Afgelopen zondag trad de Nissan GT-R op als Pace Car tijdens Bavaria City Racing. Mede door zijn 480 pk en excellente rijeigenschappen is de Nissan GT-R gekozen als Pace Car om het geweld van de Formule 1 autoâs te beteugelen.