Gemeente Teylingen


Fotowedstrijd voetveer in volle gang!

18 augustus 2008

PERSBERICHT 18 augustus 2008 - De fotowedstrijd voor de mooiste foto van het voetveer `De heere Schouten' is op dit moment in volle gang. Dit jaar bestaat de voetveer 100 jaar en dat wil de gemeente Teylingen daarom graag aan iedereen laten weten door deze fotowedstrijd.

2008-08-18 Voetveer De heere Schouten

Het jarige voetveer

`De heere Schouten' vaart van dinsdag tot en met zondag van Koudenhoorn naar de Zwanburgerpolder, van de Zwanburgerpolder naar de Tengnagel en van de Tengnagel naar de Strengen. Hierdoor kan men een mooie wandeling maken van ca. 7 kilometer. Deze wandeltocht laat je genieten van prachtige natuur.

De Zwanburgerroute

Tijdens deze wandeling, die overigens `De Zwanburgerroute' heet, maakt een wandelaar drie keer gebruik van het voetveer. Voldoende mogelijkheden om een mooi foto te maken van het jarige voetveer. Wie wil er nou niet een heerlijke lunch ter waarde van EUR50,00 bij de Kaagsociëteit in Warmond winnen? Daarbij wordt u ook nog opgehaald en gebracht met het jarige voetveer. Meer informatie over deze wandeling vindt u op www.zwanburgerroute.nl.

De wedstrijd

Deze wedstrijd loopt tot 1 september 2008. Druk deze foto af op formaat 15 x 20 cm en stuur deze op voor 1 september 2008 naar: Gemeente Teylingen, t.a.v. Chrissy van der Pijl, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout. Vermeld bij uw inzending: naam, volledig adres, emailadres en telefoonnummer. Een deskundige jury van Marco de Groot (fotograaf), Bert Homan (wethouder recreatie en toerisme), Roel Bonder (schipper van het eerste uur van `De heere Schouten' en een communicatiemedewerker van de gemeente Teylingen beoordelen de inzendingen.

Marco de Groot

De gemeente is erg blij dat Marco de Groot in de jury zitting wil nemen. Marco is beeldend kunstenaar en werkt binnen de discipline geënsceneerde studiofotografie. Daarnaast werkt hij als fotografiedocent voor verschillende Volksuniversiteiten in de Bollenstreek en Den Haag. Hij heeft exposities gehad in New York, Bologna en Madrid.

Prijsuitreiking

Iedereen die een foto instuurt, krijgt bericht over wanneer en waar de prijsuitreiking plaatsvindt. Dit zal rond half september 2008 zijn.

Adres & openingstijden