Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

VIER DAGEN ZWEMMEN VOOR UNICEF IN SPORTIOM 'S-HERTOGENBOSCH

38ste Zwemvierdaagse met 'Holland's got talent'-finalist Mario Veltman

's-Hertogenbosch, donderdag 12 juni 2008 - Op 18, 19, 20 en 21 augustus vindt voor de 38ste keer de Nationale Zwemvierdaagse plaats. In Sportiom 's-Hertogenbosch kunnen zwemliefhebbers vier dagen lang baantjes trekken voor een goed doel. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren door bekenden. Ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk geld op te halen. De opbrengst is dit jaar bestemd voor een waterproject van Unicef in Niger.

Van maandag 18 tot en met donderdag 21 augustus vindt de Zwemvierdaagse plaats in Sportiom 's-Hertogenbosch. Het thema is dit jaar 'Zwemmen voor schoon drinkwater'. De opbrengst gaat naar Unicef, die met het geld een waterwinningsproject in Niger steunt. Deelnemers kunnen hun baantjes laten sponsoren door bekenden en ook vinden er diverse activiteiten plaats waarmee geld wordt opgehaald, met afsluitend een tombola op donderdagavond. Dit jaar wordt de Zwemvierdaagse op maandagavond officieel geopend met een optreden van Mario Veltman, bekend als finalist van het SBS6-programma 'Holland's got talent', waar hij als derde eindigde.

Zwempaspoort
Deelnemers kunnen bij de receptie van Sportiom 's-Hertogenbosch een zwempaspoort kopen voor E 7,-, voorinschrijving levert een korting van E 0,50 op. Tijdens de Zwemvierdaagse is het zwembad geopend van 19.00 uur tot 21.00 uur, deelnemers kunnen deze dagen gratis gebruik maken van tropisch zwembad Paradise Bay. Meer informatie is te vinden op www.sportiom.nl.
---



Ingezonden persbericht