T-Mobile en Samsung introduceren nieuwe 'Wit Licht' telefoonpakketten.

13/08/2008 09:49

T-Mobile


-Nieuwste album van Marco Borsato beschikbaar bij 'Wit Licht' telefoonpakket.


-Toestelkeuze is uitgebreid met twee nieuwe multimedia toestellen van Samsung.

Met ingang van 18 augustus breiden T-Mobile en Samsung de ' Wit Licht' telefoonpakketten uit met twee speciale multimedia telefoons en exclusief, nieuw bonusmateriaal. Voor fans van Marco Borsato die reikhalzend uitkijken naar het nieuwe album, heeft T-Mobile een bijzondere verrassing in petto. Kopers van het pakket voor abonnees kunnen vanaf 19 september, wanneer het nieuwe album van Marco uitkomt, in het bezit komen van een geheugenkaart waarop dit complete nieuwe album staat. Daarmee hebben zij als een van de eersten in Nederland het langverwachte album in hun bezit. De Wit Licht cd is onderdeel van het multimediale megaproject van Marco Borsato met een concertreeks en een bioscoopfilm.

De tweede lichting 'Wit Licht' telefoonpakketten bestaat uit twee varianten. Voor prepaidbellers is er een telefoonpakket met de Samsung U600 Copper Gold. Het nieuwe pakket voor abonnees wordt geleverd in combinatie met de Samsung F480. Als uniek extraatje kunnen kopers van dit laatste pakket in het bezit komen van een geheugenkaart waarop Marco's nieuwste album staat. Vanaf het moment waarop het nieuwe album van Marco Borsato op 19 september uitkomt, zullen zij een van de eerste bezitters zijn. Het album zal uiteraard de nummer één single Wit Licht bevatten evenals Marco's nieuwste single Stop De Tijd, die op 22 augustus wordt uitgebracht.

Beide telefoonpakketten zijn bovendien voorzien van een speciale creditcard die via www.witlicht-mobile.nl toegang biedt tot unieke Marco Borsato ring tones, wall papers en vele andere extra's. Op deze website maken kopers van de speciale Wit Licht pakketten ook kans op mooie prijzen, zoals het bijwonen van een soundcheck voorafgaand aan een concert in oktober of VIP kaarten voor een van de concerten.

De Wit Licht telefoonpakketten zijn vanaf 18 augustus verkrijgbaar in de T-Mobile Shops en via www.t-mobile.nl.





http://www.witlicht-mobile.nl