Gemeente Borsele

Fase III herinrichting Postweg

Maandag 18 augustus aanstaande wordt er gestart met fase III van de herinrichting van de Postweg. Dit is de grootste en daarbij ook de langste fase van het gehele werk. Het gaat om het middendeel, plein/café tot en met het toekomstig âbomenpleinâ op de kruising met de Korenweg/Scheldestraat inclusief de vijver. De kruising met de Nieuwe Kraaijertsedijk is dan weer open. Verwacht wordt dat de werkzaamheden twaalf weken in beslag zullen nemen.

Â

Er wordt gestart met het straatwerk in de Burgemeester Vermetstraat nr.âs 2 t/m 7, freeswerkzaamheden in de hoofdrijbaan in verband met rioolaanleg en grondwerk van de vijver. In eerste instantie blijft de verbinding vanaf Middelburg, met de Scheldestraat (via rijplaten) en Korenweg in stand. Wij proberen direct aanliggende percelen zo goed mogelijk bereikbaar te houden, maar er is een periode in het werk waarin u niet met de auto bij de woningen kunt komen. Wij verzoeken u daarom om autoâs en dergelijke tijdelijk elders te parkeren en huisvuilcontainers te plaatsen op een voor de huisvuilwagen bereikbare plaats.

Â

Omleidingsroutes voor het verkeer zullen worden ingesteld. Nogmaals wijzen wij op het ingestelde éénrichtingsverkeer. Om de omleiding goed bereikbaar te houden, vooral voor de achterliggende bedrijven is het van belang dat deze maatregel wordt gerespecteerd.

Fiets- en bromfietsverkeer wordt via het werk of zo kort mogelijk omgeleid.