Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 15 augustus 2008

Nieuwe middagshow op Den Haag FM 92,0

Sandra Amatbasoeki is vanaf 18 augustus de nieuwe presentatrice van het programma 'Den Haag Puur San' op Den Haag FM 92,0.

Tussen 14.00 uur en 18.00 uur brengt Sandra het actuele nieuws en verrassende onderwerpen, prijsvragen en leuke weetjes maar zij zorgt vooral voor een gezellige Haagse middag.

De Haagse Sandra Amatbasoeki (26) deed haar intrede in de radiobranche bij het jongerenstation FunX. Nadat zij daar verschillende programma's had gepresenteerd, heeft ze op de redactie van het KRO televisieprogramma 'Goedemorgen Nederland' ook de televisiewereld van dichtbij gezien. Sandra begint vol enthousiasme: "Ik kende het team van Den Haag FM wel van gezicht en geluid en daar hoor ik nu ook bij! Vanaf maandag horen de luisteraars mij elke middag en zien ze mij in de studio in winkelgebied Haagsche Bluf, echt leuk want je doet het juist voor het Haagse publiek, ik heb er zin in!'

Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag Totaal en Den Haag FM 95.9 en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.

/////