Ingezonden persbericht


Persbericht

Massamediale campagne toont waardering voor zorgverleners PGGM lanceert online spaarproduct voor zorgsector

PGGM lanceert een online spaarproduct speciaal voor mensen in de sector zorg en welzijn. PGGM Vrij Sparen is het eerste product dat PGGM actief aanbiedt aan haar leden. Op maandag 18 augustus start PGGM de massamediale campagne Sommige mensen waarin zij respect en waardering toont voor iedereen in de sector zorg en welzijn.

PGGM Vrij Sparen is een (internet)spaarproduct voor leden van PGGM, met een hoge rente van 4,1%. Spaarders kunnen onbeperkt sparen en opnemen en 24 uur per dag hun spaarrekening beheren via internet. PGGM biedt haar leden met PGGM Vrij Sparen een aantrekkelijk spaarproduct met alle vrijheid en een structureel hoge rente.

Martin van Rijn, voorzitter raad van bestuur PGGM: De sector zorg en welzijn heeft een duidelijke wens voor een brede financiële dienstverlening vanuit PGGM. Met dit spaarproduct zetten wij een stap in die richting. Wij kennen de sector zorg en welzijn door en door en hebben grote waardering voor iedereen die hierin werkt. Dit onderstrepen wij met onze massamediale campagne.

Over PGGM
PGGM is een financiële dienstverlener opgericht door en voor mensen in de sector zorg en welzijn. De organisatie biedt financiële zekerheid voor nu en later aan iedereen in deze sector. Dit doet PGGM zonder winstoogmerk. De coöperatie PGGM telt nu ruim 300.000 leden.

PGGM biedt het nieuwe online spaarproduct aan via haar samenwerking met KAS BANK, gespecialiseerd wholesale dienstverlener. In 2008 introduceerde PGGM al een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een overlijdensrisicoverzekering voor iedereen in zorg en welzijn.

Zeist, 18 augustus 2008

---