Ingezonden persbericht


Persbericht

Rudy Oosterling aangesteld als consultant bij Partake Consulting

Utrecht, 18 augustus 2008 - Partake Consulting heeft Rudy Oosterling (30) aangesteld als consultant. Oosterling gaat het Integration Solutions team versterken en zich in het bijzonder richten op Master Data Management en Data integratie.

Na zijn studie aan de Academie voor Digitale Communicatie van de Hogeschool van Utrecht is Rudy Oosterling zijn carrière begonnen bij Capgemini Nederland. Hier heeft hij zich weten te ontwikkelen tot een volwaardig Business Intelligence (BI) consultant, door diverse opleidingen in BI en Data Warehousing te volgen, zich te certificeren als Certified Business Intelligence Professional (CBIP), organisator te zijn van Corporate Performance Management (CPM) bijeenkomsten en diverse ontwikkel- en leidinggevende rollen te vervullen bij opdrachtgevers.

Over Partake Consulting

Partake Consulting adviseert over de mogelijkheden, de toepassingen en het gebruik van consolidatiesystemen, managementinformatiesystemen en financiële rapportagesystemen en implementeert deze systemen. Partake Consulting adviseert meer dan 200 grote corporates in Europa (waaronder 50% van de AEX-genoteerde fondsen). Partake Consulting heeft kantoren in Parijs, Brussel, Dusseldorf en Utrecht.

Noot voor de redactie,