Online prijsvergelijken dubbel beloond


De beste prijs vinden én gratis EuroClix sparen via Beslist.nl

DUIVEN, 20080818 -- Voor de aankoop van grote of dure producten wordt er flink vooronderzoek gedaan. Op Beslist.nl ondersteunen consumenten elkaar door ervaringen met verschillende producten en aanbieders te delen. Gebruikers selecteren zo eenvoudig de beste keuze en sparen gratis via EuroClix.

Bij de aankoop van een product vragen mensen vaak advies in de winkel, bij vrienden of familie. Maar hoe doe je dat met online aankopen? Met name bij huishoudelijke artikelen, computers en elektronica kunnen de productspecificaties en prijzen bij verschillende aanbieders erg verschillen. Kopers kijken dan ook vaak eerst goed rond, informeren naar ervaringen en vergelijken verschillende types. Online kan dat alles eenvoudig en snel op één website. Beslist.nl beheert een database met ruim 8 miljoen producten van meer dan 460 winkels. Naast beoordelingen van experts staan er ruim 43.000 beoordelingen van consumenten op de vergelijkingssite.

Sparen en besparen tegelijk
De samenwerking tussen Beslist.nl en EuroClix stimuleert bezoekers om meer producten en winkels te beoordelen. Hierdoor raakt de database nog beter gevuld en krijgen prijszoekers een goed beeld van de producten en winkels in het zoekresultaat. Bezoekers van Beslist.nl sparen terwijl ze besparen en tegelijkertijd wordt het aanbod betrouwbaarder door de grote hoeveelheid recensies. Met 90.000 bezoekers per dag, breidt de database van Beslist.nl zich razendsnel uit.

Geld verdienen met beoordelen
Bezoekers van Beslist.nl kunnen met elke beoordeling of recensie EuroClix punten sparen. EuroClix is het grootste online spaarprogramma in Nederland met zo'n 240.000 actieve leden. De gespaarde punten (Clix) zijn in te wisselen voor euro's of cadeaus. Punten sparen kan bijvoorbeeld door het lezen van e-mails, het online kopen van producten, het meedoen aan onderzoek en nu dus ook door actief te zijn op Beslist.nl. Op deze manier wordt het delen van ervaringen dubbel beloond; met EuroClix én met een goed gevulde, betrouwbare database, waarin bezoekers terecht kunnen voor het onafhankelijke oordeel van medeconsumenten.

Over Beslist.nl
Beslist.nl is één van de drie grootste spelers op de markt van vergelijkingswebsites. Op Beslist.nl worden niet alleen prijzen vergeleken, maar ook producten en winkels. De missie van de organisatie is om consumenten te informeren, zodat ze een weloverwogen keuze voor een aankoop kunnen maken. Beslist.nl bestaat sinds 2005 en heeft 17 medewerkers.





Ingezonden persbericht