Gemeente Etten-Leur

Agenda's commissievergaderingen

Agenda commissie Financiën op 18 augustus

De voorzitter van de commissie Financiën maakt bekend dat op maandag 18 augustus aanstaande 's avonds om 19.00 uur in de raadzaal een openbare commissievergadering wordt gehouden. Tijdens deze vergadering komen de volgende onderwerpen aan de orde:

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over beëindiging van de samenwerkingsovereenkomst gasvoorziening regio Roosendaal.
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over het beschikbaar stellen van

een krediet voor een grondaankoop aan de Verschuurweg.
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over het beschikbaar stellen van een krediet voor een grondaankoop aan de Hoevenseweg.


* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over het beschikbaar stellen van een krediet voor een grondaankoop aan de Meeuwisdijk.

Indien u gebruik wilt maken van het spreekrecht aangaande de geagendeerde onderwerpen, dan dient u uiterlijk 18 augustus 2008 12.00 uur contact op te nemen met de raadsgriffier, de heer W.C.M. Voeten, tel. (076) 5024434 of e-mailadres Wim.Voeten@Etten-Leur.nl. U dient de volgende gegevens te melden: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en het agendapunt waarop u wilt inspreken. De agenda inclusief voorstellen en conceptbesluiten kan door alle belangstellenden vanaf maandag 11 augustus 2008 worden ingezien in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4 en in het informatiecentrum van het stadskantoor, Roosendaalseweg 4.

De volledige agenda van de commissievergadering is beschikbaar op de gemeentelijke internetsite (www.etten-leur.nl) > Bestuur & beleid > Commissies > Financiën > Alle vergaderingen in 2008 >18 augustus


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Agenda commissie Openbaar Gebied op 19 augustus

De voorzitter van de commissie Openbaar Gebied maakt bekend dat op dinsdag 19 augustus aanstaande om 19.00 uur in de raadzaal een openbare commissievergadering wordt gehouden. Tijdens deze vergadering komen de volgende onderwerpen aan de orde:

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de vaststelling van de gewenste ontsluitingsvariant van het Sociaal Cultureel Educatief Knooppunt


* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad tot instemming met de ontwerpjaarrekening 2007 en ontwerpbegroting 2009 van de regeling Milieu en afval van de regio Breda.

Indien u gebruik wilt maken van het spreekrecht aangaande de geagendeerde onderwerpen, dan dient u uiterlijk 19 augustus 12.00 uur contact op te nemen met de raadsgriffier, de heer W.C.M. Voeten via tel.nr. (076) 5024434 of e-mailadres Wim.Voeten@Etten-Leur.nl. U dient de volgende gegevens te melden: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en het agendapunt waarop u wilt inspreken. De agenda inclusief voorstellen en conceptbesluiten kan door alle belangstellenden vanaf maandag 11 augustus 2008 worden ingezien in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4 en in het informatiecentrum van het stadskantoor, Roosendaalseweg 4.

De volledige agenda van de commissievergadering is beschikbaar op de gemeentelijke internetsite (www.etten-leur.nl) > Bestuur & beleid > Commissies > Openbaar Gebied > 2008 >19 augustus

Uw bezoek waard

Bedrijventerreinen
Vacatures

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl