Gemeente Schiedam


Augustus

Onderhoud bestrating Broersvest

13 augustus 2008

De afgelopen jaren is op een flink aantal plaatsen gegraven in de Broersvest voor het werken aan kabels, leidingen en aansluitingen. De bestrating is daarna verzakt en ook zijn de oorspronkelijke voegen niet aangebracht. Om de straat er weer goed uit te laten zien wordt er vanaf maandag 18 augustus gestart met een grote onderhoudsronde. Het eerst wordt de bestrating op de Rotterdamsedijk direct om de hoek bij de Koemarkt opnieuw gelegd en gevoegd. In de loop van die week volgt de bestrating op de Koemarkt voor het ANWB- kantoor.

Aansluitend is de Broersvest aan de beurt. Alle voegen worden gerepareerd en verzakte gedeelten van de bestrating worden opnieuw gelegd. De aanpak is dat met uitzondering van de hiervoor genoemde delen van de Rotterdamsedijk en Koemarkt er telkens maar een klein stuk van de straat zal zijn afgezet. In de regel is de onderhoudsploeg dan binnen een dag weer weg. De werkzaamheden duren naar verwachting tot begin november.

Direct na de Brandersfeesten wordt de bestrating onder de terrassen aan de Koemarkt aangepakt. Heeft u vragen, dan is hoofduitvoerder Rinus Klaris graag bereid die te beantwoorden. U kunt hem bereiken op 010-631 5277.
Klik hier voor meer informatie.