Gemeente Almere

18 augustus nieuwe kavels in vrije verkoop

14-08-2008

Kavels Vanaf maandag 18 augustus start de vrije verkoop van meer dan honderd kavels in verschillende wijken in Almere. U heeft ruime keus qua ligging, sfeer en oppervlakte.

Noorderplassen West
In de waterrijke wijk Noorderplassen West kunt u vlakbij, aan en zelfs op een eiland in het water wonen. Op twee eilanden in het water zijn nog 15 unieke kavels beschikbaar met zeven meter eigen water. Maar ook op andere mooie plekken in de wijk kunt u een kavel kopen. De locaties zijn gelegen in een gebied dat zowel nautisch als bosrijk is. Dichtbij het stadshart van Almere en op een steenworp afstand van de A6 richting Amsterdam of het Gooi.

Vogelhorst
Kiest u voor het landelijke Vogelhorst, dan woont u middenin het groen. Wonen in Vogelhorst betekent omgeven worden door natuur en ruimte. U leeft in volledige privacy. De kavels zijn groot en ruim opgezet. Ze zijn bijzonder geschikt voor fraaie ontwerpen in nauwe relatie met de omringde natuur.

Kavelinformatie
Heeft u interesse in een kavel? Bekijkt u dan de verkoopbrochures Vogelhorst II, Noorderplassen West en de Eilandkavels Noorderplassen West. Deze verkoopbrochures kunt u ook aanvragen bij of ophalen in de kavelwinkel. Kijk ook op deze website naar een actueel overzicht van beschikbare kavels en de kavelpaspoorten.

Verkoopinformatie
De verkoop van deze kavels start op maandag 18 augustus a.s. om 9:00 uur. Tijdens de verkoop geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Wilt u een specifieke kavel kopen? Wees er dan op tijd bij. De gemeente verwacht grote belangstelling voor de kavels.

Vragen
Voor informatie op maat kunt u terecht in de kavelwinkel. Hier kunt u altijd binnen lopen, bellen mag ook. Locatie: centrale hal Stadhuis Almere, Stadhuisplein 1 Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur Donderdag 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag 10.00 - 15.00 uur
Tel.: 036-533 83 83 of mail naar: info@ikbouwmijnhuisinalmere.nl