Ingezonden persbericht


persbericht

Erik de Zwart bepaalt kilometerstand van Radio Veronica Ferrari Testarossa

Raad wat op de kilometerteller staat

Naarden/ Rotterdam, 17 augustus 2008 | Erik de Zwart, station voice van Radio Veronica heeft gisteren tijdens Bavaria City Racing in Rotterdam de laatste kilometers gereden in de Radio Veronica Ferrari Testarossa. Dit rode racemonster is vanaf nu te winnen bij het station met de beste 80's & 90's hits als de juiste kilometerstand van de auto wordt geraden.

Erik de Zwart heeft gisterenmiddag samen met Radio Veronica-DJ Colin Banks de laatste kilometers in de Ferrari Testarossa gereden. Na hun rit over het circuit van Bavaria City Racing in Rotterdam nam een notaris de kilometerstand van de Ferrari op. Hierna werd de rode racebak vergrendeld en tentoongesteld aan de vele bezoekers van dit jaarlijkse evenement. Vanaf nu maakt de Ferarri geen kilometers meer. De Radio Veronica-DJ's geven de komende weken tijdens hun programma's hints over de staat en de kilometerstand van de ultieme racewagen uit de jaren '80. Tot en met 29 augustus kan iedereen in Nederland de Testarossa bij Radio Veronica winnen als zij de juiste kilometerstand van deze auto sms'en naar 8090 (60 cpob).

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Rick van Velthuysen, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.