Ingezonden persbericht


Persbericht najaar 2008

Het wordt een gezellige donkere wintertijd!

Voor komende herfst en winter hebben de modehuizen zich laten inspireren door één basiskleur: zwart. Natuurlijk, ook grijs- en bruintinten zullen te zien zijn, maar zwart overheerst het modebeeld duidelijk. En dat is goed nieuws voor sieradenliefhebbers, want waar komen glanzende juwelen nu beter op uit dan juist op die diepe, donkere kleur?

Glanzend zilver
Kijk maar eens hoe mooi deze glanzend zilveren zeepaardhanger uitkomt tegen een zwarte achtergrond! Heel bijzonder is het feit dat dit sieraad gebaseerd is op een echt zeepaardje. Hiervan is een mal gemaakt, waarna in speciale zilverklei de hanger wordt gegoten. Dat levert dus echt een uniek stuk op! Op www.apartesieraden.nl staan meerdere sieraden van dezelfde maker, allemaal organisch en allemaal gemaakt van het prachtige materiaal zilverklei. Zo zijn er bijvoorbeeld ook opvallende zeepaardringen en elegante zeepaardoorbelletjes verkrijgbaar. (foto's 1 en 2)

Echt bladgoud!

Wie 'engeltje' zegt, zegt al snel 'kerk', en wie 'kerk' zegt, denkt aan bladgoud. Toch? De maakster van dit sieraad, dat trouwens eerder een bengeltje is, wel in elk geval! Zij maakte deze hanger, die tegelijkerijd broche is, van zilver en bedekte de vleugels met een dun laagje bladgoud. Dan hoef je tenminste niet te kiezen wat mooier staat op zwart: zilver . of toch goud? (foto 3)

Cirkels in alle maten

De sieraden op www.apartesieraden.nl zijn allemaal met de hand gemaakt. Dat is duidelijk te zien aan dit zilveren collier, dat bestaat uit cirkelvormige schakels die in grootte variëren van klein (doorsnede 2 cm) tot enorm (doorsnede 7 cm). Geen schakel is plat: juist het feit dat ze allemaal licht gebogen zijn, geeft dit collier een heel bijzonder effect. Aan het collier is een bijzondere schakel bevestigd, in de vorm van een strak slakkenhuis. Dit kun je op verschillende plaatsen 'inzetten': als hanger, zodat je het collier héél lang kunt dragen, maar ook ergens middenin, zodat het collier korter wordt. Dit sieraad is nog multifunctioneler dan je je kunt voorstellen! En dan zijn er ook nog een armband, een ring en oorsieraden die erbij passen als je wilt! (foto 4)

Glashelder!

Zoals gezegd: hoewel zwart overheerst, is ook bruin een echte wintertint. De maker van deze bijzondere glazen oorsieraden combineerde deze tinten, wat tot een subtiel en toch heel opvallend resultaat heeft geleid. 100% handwerk - en er is een bijpassend collier beschikbaar! (foto 5)

www.apartesieraden.nl
Apartesieraden.nl is Nederlands eerste en enige internetgalerie in bijzondere sieraden. Deze worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door internationale goud- en zilversmeden. Per sieraad worden maximaal 10 exemplaren verkocht in Nederland. Er is geen fysiek verkooppunt. Uitbater van de website is Paparelle B.V. uit Den Haag.

Voor meer informatie: www.apartesieraden.nl


---