Hampshire breidt uit in Nederland

Het 3e Duitse hotel is aangesloten bij Hampshire hotels. Vol trots wordt dit 3e hotel gepresenteerd wat tevens het 56e aangesloten hotel is van de groep. Het hotel is gelegen in Bad Bentheim, tussen de Nederlandse grens het schilderachtige Münsterland. Alle kamers in het hotel kijken uit op het Bentheimer Woud en de "Deutsche Gemütlichkeit" is zeker in dit hotel te vinden. Het hotel is gebouwd in het oude stationsgebouw van Bentheim, wat zeker ten goede komt aan de sfeer.

De heer en mevrouw Alssema, eigenaren van het hotel, aan het woord: "Wij waren al een tijd op zoek naar ondersteuning vanuit Nederland en vroegen ons af wat de voordelen waren van diverse ketens. Bij Hampshire voelen wij ons als een vis in het water, wij behoren nu toch tot een gerenommeerde hotelgroep maar behouden alsnog onze eigen identiteit. Dit was precies wat wij zochten."

Het hotel beschikt over 20 hotelkamers, allen perfect ingericht, er is een combinatie in de hotelkamers te vinden tussen klassiek en romantiek met een koloniaal tintje. Verder zijn de hotelkamers natuurlijk voorzien van alle hedendaagse gemakken.

De bistro met extra grote bar bezorgt de gasten een aangename en intieme sfeer. Deze ruimte is ook geschikt voor bedrijfsfeesten, evenementen en verenigingen. Daarnaast beschikt het hotel ook over een restaurant, waar de gasten culinair verwend worden. Een hotel waarbij de gasten zich direct thuis voelen.

Hampshire is trots op dit 3e hotel in Duitsland dat zich aansluit bij de Hampshire hotelgroep en rekent op en succesvolle samenwerking tussen deze twee nationaliteiten.