ISIS zet nu ook Nederland op zijn kop


ISIS - de moeilijkste puzzel ter wereld

OELEGEM, 20080818 -- Na Engeland is nu ook Nederland klaar voor het ISIS-avontuur. ISIS, 's werelds moeilijkste puzzel. De ISIS I is een interactieve denkpuzzel, waarbij men door middel van het kraken van codes de magische ISIS-bal kan openen. Eenmaal geopend toont de ISIS een code of sleutel. En dan begint het ISIS avontuur eigenlijk pas goed, want deze code zal je leiden tot weer andere vraagstukken, die je zullen brengen naar de gouden Piramides, die ergens in de Benelux zijn opgesteld. Deze Piramides bevatten gouden en zilveren muntstukken ter waarde van enkele honderden euro's. Wie ze vindt, mag ze houden.

ISIS, een uitdaging voor echte avonturiers
ISIS is niet alleen een uitdaging voor puzzelaars, maar ook voor echte avonturiers. Dit blijkt wel uit de vele discussies en levendigheid op de diverse ISIS-fora. ISIS houdt inmiddels al vele speurders in hun ban. ISIS is meer dan een puzzel, het is een uitdaging! De ISIS I is de eerste in een reeks van vijf puzzels en de tweede uitdaging, de ISIS II Ramisis is al in aantocht. Wederom een nieuwe uitdaging voor de echte fanaten.

Vindt een gratis ISIS I !
Niet alleen de zoektocht naar de gouden Piramide zorgt voor een heuse hype onder de ISIS-fans, maar ook de zoektocht naar de gratis exemplaren van de ISIS, die in Nederland en Belgie verspreid zijn, houdt de vele ISIS speurders bezig. Door middel van het oplossen van een cryptische omschrijving en/of foto kan deze gratis ISIS opgespoord worden. Kortom: Nederland raakt in de ban van ISIS!


Voor meer info zie www.isisadventure.be

- Einde persbericht -





Ingezonden persbericht